De Sladerij - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Sladerij

Hasselt

What? No-nonsense lunchen in Hasselt doe je bij De Sladerij. Op het menubord? Gezonde suggesties zoals de dagsoep of de salade van de dag – al dan niet in vegetarische versie, met of zonder bulgur, tarwekiem, rijst of pasta. De doe-het-zelvers onder ons kunnen dan weer in een handomdraai een eigen unieke salade samenstellen. Maar ook wie wil ontbijten kan er terecht voor pompoenbrood met banaan en pindakaas of confituur, gebakken appeltjes met griekse yoghurt of huisgemaakte granola. Aperitieven doe je met de tapas!

Looks? Fris en met een touch of green: exact wat je van een saladebar verwacht, dus. Scandinavische invloeden zijn nooit ver weg te denken hierbij en zo ging bezielster Géraldine aan de slag met hout en lichte kleuren. Het geheel krijgt er een likje vintage overheen door de schoolstoeltjes en rood-wit geruite servetjes op tafel!

What else? Geen tijd te verliezen tijdens de korte lunch- of shoppauze? Geef De Sladerij een belletje en zodra je aankomt, staat je bestelling klaar – ook take-away!

Info? Dagelijks geopend van 9 u. tot 17 u. Zondag gesloten.

Havermarkt 39 b
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011/96.26.85 info@desladerij.be website

de sladerij De Sladerij De Sladerij De Sladerij De Sladerij