Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Serre

Antwerpen

What? De Serre is naast een restaurant in hartje Antwerpen, ook nog eens een heus horeca-lab. Verwacht je niet aan professoren in witte jassen of proefbuizen, wel aan de nieuwste software en technologieën om de restaurantervaring bijzonder te maken. Van bestellen, betalen, het raadplegen van specifieke ingrediënten of allergenen met een consumer-app tot digitale menukaarten en virtual reality: innovatie is hier de boodschap. Wat er dan op die menukaart staat? Huisgemaakte gerechten waarin vers, duurzaam en kruidig de rode draad vormen. De slaatjes, broodjes en soepen zijn caloriearm, maar er is ook plaats voor een stevige portie comfort food en guilty pleasures. 

What else? De Serre doet ook dienst als eventlocatie. Wie een receptie, (trouw)feest, workshop of productlaunch wil organiseren, kan terecht in de grootse ruimte én in de binnentuin die op verschillende manieren kan ingekleed worden.

Info? Geopend van maandag t.e.m. vrijdag van 8 u. tot 17 u. Tijdens de zomermaanden volgt een pop-up in de binnentuin (meer info volgt).

Lange Gasthuisstraat 29-31
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 3 689 11 12 info@de-serre.be website

De serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre De Serre