De Pelgrim - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Pelgrim

Berchem

What? Brasserie De Pelgrim heropent en zit in een volledig nieuw jasje: zowel de uitbaters als het concept zijn veranderd. Zo deelt de brasserie nu de ruimte met Velodome – de hemel voor fietsliefhebbers – én is er een wielerclub opgericht. Natuurlijk kan je er ook nog steeds terecht voor de typische dagelijkse kost met een bijpassend biertje, zoals het bekende ‘Bolleke’.

Looks? Het interieur van de brasserie werd grondig aangepakt. De nieuwe inrichting is een mix van oud en nieuw. De grote u-vormige toog staat centraal en de tapkast werd gemaakt van kleine gerecycleerde togen. De nieuwe uitbaters lieten een Antwerpse glaskunstenaar zijn ding doen en hij zorgde voor de creatieve details. Lampjes van gezandstraalde flesjes De Koninck en theelichtjes gemaakt van de bodem van diezelfde flesjes. Van de tafels werden de poten bewaard, maar de tafelbladen zijn nu van wrakhout. Over recyclage gesproken!

What else? Met zijn degelijke Vlaamse burgerkeuken staat De Pelgrim open voor een heel breed publiek. Je kan er zelfs een echte old school namiddag of avond doorbrengen dankzij het grote aanbod aan gezelschapsspelletjes. De brasserie organiseert trouwens ook akoestische live optredens.

Info? Maandag tot zaterdag van 11 u. tot …
Gesloten op zondag en feestdagen.

 

Boomgaardstraat 6-10
2600 Berchem

» Bekijk op kaart

03 218 65 83 info@brasseriedepelgrim.be website Facebook

De Pelgrim newplacestobe De Pelgrim De Pelgrim