De Overburen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Overburen

Roeselare

What? Verwacht je bij De Overburen niet aan een traditioneel restaurant: het is eerder een ‘dinner club’. Je moet er tijdig reserveren, de gerechten zijn eigenzinnig en creatief en het menu verandert om de zoveel weken. Op die manier garanderen ze een kraakverse culinaire ervaring.

Looks? Het herenhuis op zich vormt – uiteraard – een dankbaar kader met prachtige vloeren, hoge plafonds en oude haarden. Toch zijn de absolute eyecatchers van dienst de gouden bar en de fluwelen groene stoelen. Roze gordijnen en design lampen maken het luxueuze geheel helemaal af.

What else? Tijdens de zomermaanden ontpopt het terras van De Overburen zich tot de vaste thuishonk voor ‘KOER’: een hip pop-up concept met concerten, fingerfood en cocktails.

Info? Open van donderdag tot en met zaterdag vanaf 19u30, enkel op reservatie. Woensdag tot en met vrijdag kan je er ook terecht voor de lunchroom tussen 12u en 14u. Reserveren hiervoor kan, maar is niet verplicht.

Weverijstraat 24
B-8800 Roeselare

» Bekijk op kaart

051 202 205 info@deoverburen.be website

De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen De Overburen