de Living - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

de Living

Antwerpen

What? In de Oranjerie van het recent vernieuwde Harmoniepark vind je de Living: een plek die fungeert als huiskamer van de buurt. Iedereen is er welkom voor koffie of wijn, hapjes, salades en warme gerechten zoals pasta’s en soepen. De keuken is eerlijk en eenvoudig met bijzondere aandacht voor ambachtelijke producten. ’s Avonds is er een uitgebreide mezze kaart.

Looks? Het interieur weerspiegelt de naam in al diens facetten: een gezellige living met een uit hout opgetrokken bar. Tapijten sieren de vloeren en zorgen voor een warme sfeer. Het meubilair is voornamelijk vintage maar evengoed komt er af en toe een ontwerp van jonge, startende meubelmakers. Stukken die ook aangekocht kunnen worden. Er is een lange tafel waar je samen kan zitten, bistrotafeltjes om rustiger (alleen) te werken en zetels om volledig te ontspannen – net zoals thuis.

What else? De Living biedt ook een tailor-made service aan voor àlle doel- en leeftijdsgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een overlevingspakket voor de ouders: hierin zit een dekentje en een selectie aan dranken en herbruikbare bekers, ideaal om de kroost van dichtbij te aanschouwen vanop het terras. Ook young professionals die in 2018 wonen (postcode!) krijgen leuke extra’s en promoties aangeboden zoals bvb. gratis hapjes op donderdag na het werk.

Info? De Living is tijdens de zomer (vanaf 30 juli) van woensdag tot zondag open van 10 u. tot 24 u.

 

 

Foto’s: Fille Roelants Photography

Harmoniestraat 25b
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@delivingantwerpen.be website Facebook

de Living de Living de Living de Living de Living