De KleinKeuken - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De KleinKeuken

Kortrijk

What? Een eethuis én verpakkingsvrij winkeltje dat lief is voor je lichaam & geest en bovendien helpt om de wereld net dat tikkeltje mooier te maken en te behouden. De KleinKeuken gaat terug naar de essentie met pure gerechten en producten. Het doel? Een (h)eerlijke keuken waar een ecologische en lokale aanpak centraal staat. Geen typische belegde broodjes als lunch, wel kraakverse slaatjes, een ovenschotel met wintergroenten en quinoa of een spaghetti bolognaise met quorn gehakt. In dit kleine veggie paradijs kom je tijdens de week tot rust of zak je net lekker door tijdens het weekend.

Looks? Langs de buitenkant trekken de hoge ruiten – van grond tot aan plafond – de aandacht. Opnieuw die eerlijkheid dus: what you see is what you get. Binnen reflecteert het streven naar de essentie in het interieur. Back to basics met heel veel hout, planten, ruwe bakstenen en oude vintage stoelen. De zaak ademt puurheid en – niet onbelangrijk – gezelligheid uit.

What else? Voor bestellingen vanaf 30 euro komt hun persoonlijke koerier – op de fiets uiteraard – langs met healthy food.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11 u. 30 tot 21 u.

Budastraat 8
8500 Kortrijk

» Bekijk op kaart

0472 49 65 39 info@dekleinkeuken.be website Facebook

kleinkeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken De KleinKeuken