De Groene Hendrickx - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Groene Hendrickx

Hasselt

What? De Groene Hendrickx is een stijlvolle brasserie in een oude jeneverstokerij waar je zowel terecht kan voor een kleine snack als een romantisch diner. Heb je na het diner geen zin meer om naar huis te rijden? Overnacht dan in de speculaaskamer of de jeneverkamer, want in de oude stokerij en aanpalende nieuwbouw zitten ook 22 hotelkamers verscholen.

Looks? Geniet in het warme interieur van de brasserie van een seizoensmenu naast het haardvuur. Dommel daarna in in je sfeervolle hotelkamer. Via afbeeldingen, kleuren en accenten zijn er karakteristieken van de stad Hasselt in de kamers verwerkt. Zo werden in de jeneverkamer groene Smeets-flessen geïntegreerd in de muur achter het bed.

What else? Om even te ontsnappen aan de drukte van de stad, kan je terecht op het grote terras achteraan. Het hotel telt trouwens zes smaak- en spraakmakende themakamers die Hasselt typeren: Japanse tuin, speculaas, mode, jenever, De Lange Man en Hendrik van Veldeke. Aan jou om ze allemaal te ontdekken!

Info? Je logeert in De Groene Hendrickx vanaf € 95 per kamer per nacht. Probeer zeker eens de Lazy Sunday aanbieding: een zalig arrangement met een smaakroute, ontbijtbuffet met showcooking, driegangenmenu en overnachting voor € 62,50 per persoon.

Zuivelmarkt 25
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

+32(0)11/288210 groene@lodge-hotels.be website Facebook

De groene hendrickx newplacestobe De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx De Groene Hendrickx