De Familie Jansen Newplacestobe Hotspotguide

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Familie Jansen

Oostende

What? Op het Oostendse Mijnplein kaapte De Familie Jansen de prijs weg van ‘Best Coffee Bar’ op de Hospitality Awards in 2014 – de ultieme bekroning voor een horecazaak. En terecht: De Familie Jansen is een leuke afwisseling tussen de traditionele tearooms aan de kust. In alle rust genieten van een dampende kop na een lange strandwandeling doe je in deze eigenzinnige ‘kaffiebar’. De sfeer is informeel en gezellig. Je geniet er van vakkundig gebrande koffie, verfijnde infusen of thee en zelfgebakken taart.

Looks? Bij De Familie Jansen vertoef je tussen design terwijl je een unieke koffiecreatie of aparte cocktail probeert. Enkele vintage stukken geven een huiselijke, warme toets aan het geheel. Bovendien staan er regelmatig werken van jonge kunstenaars en fotografen tentoongesteld.

What else? Op het menu vind je niet enkel doorsnee koffie en thee. Doe eens gek en bestel een kokoslimoentje of een chocochili: een cappuccino op basis van limoen en kokosmelk of een pure chocolademelk met een vleugje pit. De latte art van de vriendelijke uitbaters krijg je er bij.

Info? Open op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9 tot 18 u. Op zondag open van 10 tot 18 u. Dinsdag en woensdag gesloten.

Kapucijnenstraat 2 (Mijnplein)
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

info@defamiliejansen.be website Facebook

familie jansen newplacestobe De Familie Jansen De Familie Jansen De Familie Jansen De Familie Jansen