Culinaria by S.Pellegrino® - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Culinaria by S.Pellegrino®

Brussel

Ter ere van Culinaria’s tiende verjaardag tovert de Keywest hal in Anderlecht zich deze week om tot thé place to be voor culinaire liefhebbers. Het is tegelijkertijd de laatste editie van het gastronomische festival as we know it: na 10 jaar slaan ze een nieuwe richting in. Niet te missen dus!

Te beginnen vanaf 17 oktober, kan je vier avonden lang genieten van een uitzonderlijke ervaring – en dat voor de laatste keer. Meer dan 20 Belgische topchefs stellen hun kunsten live tentoon, terwijl je – dankzij speciaal ingerichte open keukens – met hen kan converseren. Het resultaat? Een avond vol verschillende gerechten van superieure kwaliteit, gepaard met bevoorrechte momenten met de chefs.

Verschillende ‘paspoorten’

De smaakvol ingerichte Keywest hal wordt voor de gelegenheid ingedeeld in gevarieerde zones met elk een eigen identiteit. Elke zone is toegankelijk met een bepaald paspoort, afhankelijk van de op voorhand gekozen formule. De hoofdruimte, waar de chefs zullen koken, is open voor iedereen. Maak je culinaire ervaring af met een bezoekje aan de koffiebar, cocktailbar of wijnruimte voor de nodige verfrissing. Daarbovenop zal het S.Pellegrino water – uiteraard – rijkelijk vloeien!

Corporate klanten kunnen een gepersonaliseerd privémoment doorbrengen in de business lounge, dewelke later op de avond voorzien wordt van een DJ. Voor de VIP-gasten is er tenslotte nog een geïsoleerde en intieme champagnebar. Culinaria haalt werkelijk alles uit de kast. Oprichter Cédric Allard: “Deze editie is de bekroning van 10 jaar Culinaria. We stellen alles in het werk om van deze laatste keer een groots feest te maken.”

Toekomst van Culinaria

Het concept verandert, maar de unieke sfeer blijft behouden. Na deze finale editie geeft Culinaria namelijk de voorkeur aan intiemere culinaire momenten. Al blijft hun basisdoel hetzelfde: lekker eten, lekker drinken en plezier beleven. Wij zijn alvast benieuwd!

 

Voor meer info over Culinaria en de verschillende paspoorten of om te reserveren kan je terecht op hun website.

Digue du Canal 6-8
1070 Brussel

» Bekijk op kaart

website

Culinaria by S.Pellegrino® Culinaria by S.Pellegrino® Culinaria by S.Pellegrino®