Crystal Lounge - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Crystal Lounge

Brussel

What? Hotelbars worden wereldwijd steeds vaker de place to be, in Brussel kun je genieten van heerlijke cocktails en swingende concepten in de Crystal Lounge van het Sofitel. De zaak groeide snel uit tot een vaste waarde in het Brusselse nachtleven.

Looks? In het luxueuze interieur van Antoine Pinto kun je terecht voor een drankje, cocktail, lunch of diner. Dj’s, events en andere originele concepten zorgen voor een fijne drive. Muziek, verlichting en menu zijn erop uit je te verwennen met een unieke ervaring.

What else? De gerenommeerde barmanager Raphael Trémérie maakte er een bijzondere cocktailkaart van, onder andere met eetbare versies. Proef zeker de recente klassiekers met een twist, zoals de Pina Colada “revisited” en de Crystal Green Mojito zonder alcohol. Taco Van Eijken zorgt voor een verfijnde Franse en mediterrane keuken. Met andere woorden: een plek waar je heel de dag terecht kunt. Daarnaast moet je zeker ook de tuin gezien hebben, een plek voor ontspanning en een momentje rust in de hectische stad.

Info? Het restaurant is elke dag open van 12:00 tot 14:30 en van 19 tot 22:30. Vrienden & familie zondagsbrunch is beschikbaar op zondag van 11:30 tot 15:00.

Avenue de la Toison d’Or 40
1050 Brussel

» Bekijk op kaart

0032 (0)2 549 61 44 info@crystallounge.be website Facebook

Crystal Lounge - newplacestobe Crystal Lounge Crystal Lounge