Cosma Foodhouse - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Cosma Foodhouse

Mechelen

What? In Londen is het concept al veel langer een succes, maar de combinatie traiteur, winkel én brasserie was Mechelen nog onbekend. Eigenaars Christian en Mieke gingen de mosterd dan ook halen in de city of lights. Wie Cosma Foodhouse binnenstapt, komt eerst terecht in een traiteurszaak met huisbereide Mediterrane gerechten, kruiden en wijnen. Iets verder vind je de brasserie mét binnentuin, waar het ook in de winter gezellig vertoeven is. Op de kaart: fancy fingerfood, Braziliaanse entrecote of gegrilde gambas, orignele sidedishes… Ten slotte maakt het cateringconcept het geheeld af: huisgemaakte maaltijden van dagverse producten neem je gewoon mee naar huis.

Looks? De ziel van het huis (een oude bakkerij) werd behouden, gecombineerd met het hedendaags comfort. Enkele authentieke elementen vind je nog steeds terug: de centrale schouw is de eyecatcher van de vergaderruimte, de oude trap is gezandstraald, de originele houten balken kregen een opfrisbeurt…

What else? Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken, waar ook gekookt wordt voor grotere catering aan bedrijven, en een ruimte die je kan reserveren voor een vergadering.

Info? De eetwinkel is open van dinsdag tot zaterdag van 10 u 30 tot 18 u 30. De brasserie heeft dezelfde openingsuren, enkel op donderdag iets langer: tot 23 u. Zondag gesloten.

 

 

Foto’s: Hélène Stevens / www.mithus.be

Befferstraat 24
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

0477 23 48 43 info@cosma.be website

Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse Cosma Foodhouse