Colonel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Colonel

Brussel

What? Genieten van puur, heerlijk vlees doe je in de Brusselse Jean Stasstraat bij Colonel. Het restaurant staat in het teken van de Franse streken. Hier krijg je dus rundsvlees van topkwaliteit: Charolaise, Aubrac en Salers zijn maar enkele rassen die er op de grill worden bereid. Daarnaast specialiseert Colonel zich ook in andere Franse, culinaire producten: worst van Aveyron, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of allerlei verfijnde kazen.

Looks? Colononel wijdt zich aan lekker eten en gezelligheid. En tot dat laatste draagt het unieke kader zeker bij: niet enkel de smaakpapillen, maar ook de ogen worden verwend tijdens een bezoek aan Colonel. De vloer is gemaakt van ovengebakken provencaalse tegels, de muur bestaat uit steenmozaïek en de banken zijn bedekt met leer. Net als de bereidingen, is ook het interieur het resultaat van authentieke, ambachtelijke knowhow met een moderne toets.

What else? Benoit Vano kon zich als kleinzoon van een elegante, respectabele kolonel geen andere naam voorstellen voor zijn zaak. “Le Fameux Colonel”, een citroensorbet met wodka, kreeg dan ook een bijzondere plek op de dessertkaart. Naast de gerechten à la carte kan je ook terecht in de slagerij centraal in de zaal voor een uitzonderlijk stuk vlees. Het ras en de rijping kies je zelf.

Info? Open van dinsdag tot zaterdag van 12u tot 14u30 en van 19u tot 22u30.

Rue Jean Stas 24
1060 Brussel

» Bekijk op kaart

02 538 57 36 info@colonelbrussels.com website

Newplacestobe - Colonel - Brussel - 06 klein Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel Colonel