Coffee & Vinyl - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Coffee & Vinyl

Antwerpen

What? Een platenzaak waar je rustig een koffietje kunt drinken terwijl je snuistert tussen de duizenden lp’s. Ook loopt er elke maand wel een tentoonstelling of optreden. Eigenaar Lars Cosemans baatte al jarenlang een tweedhandszaak van platen uit in het Antwerpse, maar verhuisde naar de Volksstraat om naast vinyl ook zijn andere twee passies over te kunnen brengen: kunst en koffie. De koffie komt trouwens van het vermaarde Caffènation. Daarnaast kun je bij Coffee & Vinyl ook terecht voor een pistolet of stukje taart en een hele stapel kranten en muziektijdschriften. Wij zakken graag af naar Coffee & Vinyl voor een lazy sunday en nemen er dan nog een aperitiefje bij!

Looks? In het achterste deel van Coffee & Vinyl staan typische houten bakken waar je kan zoeken naar je favoriete lp. De witte muren zijn bezaaid met lp-hoezen, kaders en oude affiches, die de winkel een speelse sfeer geven. Vooraan kan je plaatsnemen in een van de tientallen verschillende stoelen en genieten van een koffie.

What else? Een koffie van de barista proeven (een aanrader!) terwijl je op zoek gaat naar die ene plaat. Af en toe organiseert Coffee & Vinyl ook live optredens.

Info? Maandag gesloten.
Dinsdag open van 10u tot 20u.
Woensdag van 11u tot 20u.
Donderdag van 10u tot 18u.
Vrijdag van 10u tot 20u.
Zaterdag van 11u tot 20u.
Zondag van 14u tot 20u.

Volkstraat 45
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03/337.77.93 website Facebook

1 NPTB coffee vinyl newplacestobe Coffee & Vinyl Coffee & Vinyl Coffee & Vinyl Coffee & Vinyl Coffee & Vinyl