Welke koffiebar is jouw favoriet? - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Artikel

Welke koffiebar is jouw favoriet?

Newplacestobe gaat samen met de legendarische koekjesbakkerij Jules Destrooper op zoek naar de beste koffiebars in Vlaanderen en Brussel. Plekken waar het gezellig vertoeven is, die uitblinken in hun concept en vooral: waar de koffie steengoed is. En guess what, jullie beslissen mee. Laat ons weten welke koffiebar jouw favoriet is door te stemmen via onze Coffee Awards website!

 

OVER DE AWARDS

Koffiebars: als paddenstoelen uit de grond rijzen ze. En dan ook nog eens op elke mogelijke locatie in ons land. Geen wonder dat je soms niet meer weet waar je de beste dubbele espresso, slow coffee of cappuccino – inclusief latte art – slurpt. Newplacestobe helpt je door die keuzestress heen door op zoek te gaan naar het summum der koffiebars.

De Best Coffee Bar Awards gaan naar adresjes die het perfecte zwarte goud serveren, opvallen door hun originele concept en uitmunten in een persoonlijke aanpak. Samen met jullie, koekjesfabriek Jules Destrooper en een strenge maar rechtvaardige jury kiezen we dé beste koffiebar.

Ga aan het stemmen! Op de Coffee Awards website kunnen alle coffee addicts, koffiebarfans en Newplacestobe-lezers mee bepalen wie een Best Coffee Bar Award verdient. Heb je een favoriete koffiebar in Brussel, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en/of West-Vlaanderen? Een plek waar het kopje koffie àltijd smaakt? Laat het ons weten via het stemformulier!

Behoort jouw favoriete koffiebar vervolgens tot de top vijf van beste koffiebars in Vlaanderen? Dan komt de finale in zicht! In deze laatste fase gaat de jury op bezoek om een uiteindelijk winnaar aan te duiden…