Chips - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Chips

Antwerpen

What? Weg met plastic tafelzeil en kerstverlichting. In Antwerpen kun je ook in stijl een frietje gaan steken bij frituur Chips. Om de hoek van de nieuwe jeugdherberg van Antwerpen (van de hand van meesterarchitect Vincent Van Duysen), kun je frietjes eten in stijl.

Looks? Chips ontstond in een garage van een rijhuis. De ruwe elementen die de herkomst lichtjes verraden, zoals het plafond van plankjesbeton, zijn behouden. Als tegengewicht koos de architecte voor een state-of-the-art marmeren bankbar en witte interieurartikels. De simpliciteit van de ruimte is ook terug te vinden in het menu en de gevel. Zo verraden slechts zes lichtgevende blokjes dat je hier de beste goudgele frietjes van Antwerpen vindt. Architectuurbureau Cuypers & Q. stond in voor de renovatie van deze garage in een eenvoudig rijhuis. Centerpiece werd de bankbar van wit carraramarmer.

What else? Zes lichtgevende blokjes verraden dat je hier de beste goudgele frietjes van Antwerpen vindt!

Info? Dinsdag open van 17u tot 22u. Woensdag tot vrijdag van 12u tot 14u en 17u tot 22u. Zaterdag open van 12u tot 20u en zondag van 17u tot 22u. Maandag gesloten.

 

Sint-Antoniusstraat 35
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@chips.be website Facebook

Chips - newplacestobe Chips Chips Chips Chips