Chef's Tables: Culinaria, maar dan intiemer - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Chef’s Tables: Culinaria, maar dan intiemer

Antwerpen

Met Chef’s Tables slaat Culinaria na 10 jaar een nieuwe weg in. Het concept verandert, maar de unieke sfeer blijft behouden. Vroeger gingen ze meer voor een ‘walking dinner’ waarbij je elk gerecht ging halen en eventueel een babbeltje met de chef kon slaan. Vandaag willen ze de sfeer intiemer maken. Al blijft het basisdoel hetzelfde: lekker eten, lekker drinken en plezier beleven.

Het doel is om meer verbondenheid met de chefs te creëren. De kick-off van hun nieuwe concept komt er in de vorm van ‘Chef’s Tables by Culinaria S.Pellegrino©’. Dat zal plaatsvinden op 29 en 30 november 2018 in het Felix Pakhuis te Antwerpen.

Tijdens ‘Chef’s Tables’ worden de gasten rond 3 grote tafels geplaatst. In het midden daarvan worden de chefs verwelkomd om hun gerecht toe te lichten. De gastronomische liefhebbers krijgen zo de kans om vanop de eerste rij culinaire experts zoals Viki Geunes (’t Zilte**), Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte*), Olivier de Vinck (Kommilfoo*), Kenny Bernaerts (De Vijfhoek) of Dennis Broeckx (L’épicerie du Cirque « under the Palm Trees ») aan het werk te zien.

In de loop van de avond krijgen de gasten een 6-gangenmenu voorgeschoteld, telkens twee gerechten per chef, gepaard met aangepaste wijn en Zwitserse kazen door Julien Hazard. En uiteraard, ongelimiteerd water van S.PELLEGRINO©.

Info: 29-30 november 2018, telkens van 19u tot 00u. Meer info en tickets verkrijgbaar via de site.

 

 

Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

website

Chef’s Tables: Culinaria, maar dan intiemer Chef’s Tables: Culinaria, maar dan intiemer Chef’s Tables: Culinaria, maar dan intiemer Chef’s Tables: Culinaria, maar dan intiemer