Charlie's World - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Charlie’s World

Deinze

What? Charlie’s World is een interieurzaak waar je terecht kan voor de meest uiteenlopende meubelen en accessoires; maar evengoed voor planten, boeken en stationery. Naast een inspiratiebron en winkel voor je interieur, wil Charlie’s World ook een platform zijn voor jong (onbekend) talent in de muziek-, design-, fotografie- of kunstscene. Regelmatig is er dan ook een expo, huiskamerconcert of workshop te volgen. Charlie’s wereld werd gecreëerd door Noëlla en Thomas, beiden gepassioneerd door interieur, design en lifestyle.

Looks? Het grote pand werd ingedeeld in verschillende kamers en aangekleed zoals je het thuis zélf zou kunnen doen. Het maakt de beleving groter en inspireert tot zelf aan de slag gaan. Alles werd overgoten met een gezellige, huiselijke sfeer en een tikkeltje rock ’n roll. Wie hier binnenstapt, is even zoet.

What else? Charlie’s World biedt verschillende merken aan waaronder Vitra, Ligne Roset, Zanotta, Woud, String, Spectrum Design, … aangevuld met designstukken van eigen bodem. Daarnaast is er ook een collectie originele vintage stukken!

Info? Geopend op dinsdag en woensdag van 10 u. tot 12 u. en 13 u. tot 18 u, donderdag en vrijdag van 11 u. tot 13 u. en 14 u. tot 19 u, zaterdag van 11 u. tot 13 u. en 14 u. tot 18 u. Zondag en maandag gesloten.

Kortrijkstraat 15
9800 Deinze

» Bekijk op kaart

09 278 50 60 hello@charliesworld.be website

Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World Charlie’s World