Charlie's B&B - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Charlie’s B&B

Antwerpen

What? Deze prachtige loft is ontsproten uit de geest van Charlotte Mondelaers, oprichtster van Charlie’s, de koffieshop waarmee ze de Newplacestobe Best Coffee Bar Award 2017 won. Charlotte besloot de gezelligheid van Charlie’s door te trekken naar een loft enkele huizen verderop. Ze toverde het pand om in een oase van rust middenin de bruisende wijk Het Zuid. Het resultaat is een luxeguesthouse waar je kan overnachten en gezellig genieten van een uitgebreid ontbijt. Courtesy of de koffieshop, uiteraard.

Looks? Net als bij Charlie’s zelf, voel je je meteen thuis in deze cosy loft. Het contrast tussen de grote zwarte ramen, witte muren en het lichte hout op zowel vloer als plafond geeft een strakke look. Toch hangt er een gezellige sfeer dankzij de zachte zetels, subtiele kleuraccenten en hippe planten. Dat alles is afgemaakt met witmarmeren badkamers en een zonnig terras. Kortom: het recept voor een zalig verblijf.

What else? Je kan ervoor kiezen om je ontbijt gezellig in de loft te eten, of om toch af te zakken naar Charlie’s zelf. Tijdens je verblijf krijg je trouwens 10 % korting op alle andere consumpties in Charlie’s.

Info? Vanaf € 198 voor één persoon, voor één nacht,  inclusief ontbijt en privé parkeerplaats.

Volkstraat 46
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03/437.38.27 charliesantwerpen@gmail.com website Facebook

Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B Charlie’s B&B