Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Chambre Botanique

Gent

What? Studiomie, de bijzondere bed & breakfast van Mieke de Maeyer, krijgt er tot en met 2 juli een zijproject bij: Chambre Botanique, een tijdelijke plantenshop. Je kan er terecht voor een heleboel planten (of plantjes) voor grote en kleine kamers, taxidermie, plantenadvies, workshops, lezingen, boeken, … Kortom: de flovers of plantenliefhebbers onder ons halen hier hun hartje op.

Looks? Hoe kan het ook anders dan dat groen hier de boventoon voert: waar je ook kijkt, planten staan centraal. Witte muren en houten kasten en tafels maken de setting compleet. Even doen alsof je thuis bent om de kamerplanten te ervaren? Nestel je in de zetels!

What else? Niet alledaagse workshops en lezingen staan wekelijks op het programma: van taxidermie en kruidige cocktails maken tot bioculturele diversiteit en botanisch geïnspireerde corsages. Inschrijven voor workshops en lezingen kan via mieke@studiomie.be, meer info op de website.

Info? De plantenshop is open van woensdag tot zaterdag van 10 u. 30 tot 18 u.

Bomastraat 20
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0497 432 642 mieke@studiomie.be website

jardin-botanique-studiomie-01jpg Chambre Botanique Chambre Botanique Chambre Botanique Chambre Botanique Chambre Botanique