Casanier - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Casanier

Antwerpen

What? Het initiatief voor deze temporary living room komt van de Bretoense comfortica-fabrikant Delta Dore en de West-Vlaamse interieurzaak Objet Trouvé. Vlakbij de Antwerpse Nationalestraat richtten ze samen een pand in als huiselijke showroom voor meubels en draadloze domoticatoepassingen. Wekelijks worden in Casanier ook evenementen rond ‘homefulness’ georganiseerd. De workshops en andere events kaderen telkens binnen het concept van the good living at home en passen binnen de huiselijke filosofie van beide bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een wine-tasting, een showcase van de Brussels Rock School, een ladies yoga-night, een mini boekenbeurs voor kinderen en een cocktailworkshop.

Looks? Casanier werd volledig ingericht als een reuze woonkamer met design en andere exclusieve stukken. Qua stijl heeft alles een zweem van stijlvol-bohemien chic en her en der steken exotische toetsen de kop op. Ondanks de grootte van de ruimtes, blijft het geheel wel gezellig en huiselijk. Just like home, quoi.

What else? De naam voor deze pop-up huiskamer kon niet toepasselijker gekozen worden, want ‘Casanier’ betekent huismus in het Frans.

Info Deze temporary livingroom is nog te bezoeken t.e.m. 30 juni 2016. Casanier is telkens open van woensdag t.e.m. zaterdag van 11 u. tot 18 u. Alle info omtrent de aankomende evenementen vind je op de Facebookpagina en de website.

Kronenburgstraat 90
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0478 74 40 44 website Facebook

casanier Casanier Casanier Casanier Casanier Casanier