Casa Verde - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Casa Verde

Dendermonde

What? Een exclusief wellnesshuis waar een B&B-concept aan gekoppeld is. Casa Verde staat dan ook voor een ononderbroken wellnessbeleving en voor een nieuwe saunacultuur.

Looks? De sprookjes van duizend-en-één nachten dienden als inspiratiebron. Nico Peelman & Leen Denis toverden het statige herenhuis aan het viaduct van Sint-Gillis in Dendermonde om tot het meest exclusieve Wellnesshuis in België. Ze koppelden het meteen ook aan een Bed & Breakfast. De authentieke sfeer van begin 1900 werd bewaard, maar Casa Verde is een modern huis geworden met thematische en zorgvuldig ingerichte kamers. Hier vind je kamers waarvan het Oosters geïnspireerde interieur en de door domotica gestuurde belichting, kleurvorming en muziek je onderdompelen in een fantasiewereld.

What else? Je vindt er onder andere een wellnessdouche (Rain Sky-Dornbracht), een zonnedouche (Sunshower), een seaside-massagebad, een stoomruimte, een Finse sauna met enorme ligtafels, 2 Indische poortwachters en een kijkstraat op de zomerse of winterse ecotuin, een sacrale, 4 meter lange dompel- en zwemstraat (ter afkoeling) met onderwatertrap, een akoestisch afgesloten relaxatieruimte voor platte rust, een loungeruimte met directe aansluiting op het overdekt oeverterras en op de ecologische zwemvijver…

Info? Wellness met overnachting voor 2 personen kost € 390. Zonder overnachting vanaf € 200 voor 2 personen.

St-Gillislaan 27
9200 Dendermonde

» Bekijk op kaart

0498 50 92 00 website

CasaVerde newplacestobe Casa Verde Casa Verde Casa Verde Casa Verde