Bistro Theo - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bistro Theo

Antwerpen

What? Schoenen van het fijnste Spaanse merk gecombineerd met lekkere koffie van Cook & Boon. Bistro Theo is het ideale rustpunt tijdens een dagje shoppen. Naast een drankje kun je hier ook terecht voor een broodje of slaatje én schoenen! Je vindt er een uitgebreide collectie van het merk Camper:  het bekende schoenenmerk uit Mallorca met eigenzinnige en comfortabele ontwerpen zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. In Antwerpen zit de kinderafdeling iets verder, maar in dit hoekpand op de Nationalestraat vind je alvast een mooi aanbod voor man en vrouw.

Looks? Een kleine, elegante lunchzaak met een handvol tafels en zich op de open keuken. Bistro Theo werd in 2009 – 2011 – 2013 verkozen tot het tofste terras van Antwerpen!

What else? Specialiteit: belegde toasten of ’tartines’  met ‘Pain Poilâne’ zoals ze het in Frankrijk zouden zeggen. Daarnaast zijn er ook heel wat salades, pasta’s en zelfs taarten te verkrijgen.

Info? Winterperiode: maandag tot zaterdag van 8u30 tot 18u. Zondag van 12u tot 18u. Zomerperiode: maandag tot zaterdag van 8u tot de zon ondergaat. Zondag van 12u tot 18u.

Nationalestraat 33
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03.226.79.19 b_coolbvba@skynet.be website

Theo & Camper - newplacestobe Bistro Theo Bistro Theo Bistro Theo