Camion - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Camion

Antwerpen

What? Only the good stuff luidt de slogan. Nogal wiedes, want bij Camion eet je 100 % veganistisch. Uitbaters/besties Camille en Boqion bewijzen met hun hippe lunch, apero en koffiebar dat plant-based concepten in opmars zijn.

Looks? De opvallende blauwe tegelvloer trekt meteen de aandacht. In samenspel met witte muren en houten accenten zorgt het voor een open en aangename sfeer. Vetplantjes, kleurrijke boeketten en sfeervolle hanglampen leuken het geheel verder op. En dan is er nog de ‘La Marzocco’ koffiemachine die op de toog pronkt: het resultaat van een mooie crowdfundingsactie.

What else? Die fameuze ‘only the good stuff‘-regel stopt overigens niet bij het eten. Camion serveert namelijk – als eerste in centrum Antwerpen – koffie van ‘Bocca Coffee Roasters’, een Amsterdams bedrijf dat de wereld rondreist op zoek naar de beste koffiebonen van lokale boeren aan eerlijke prijzen.

Info? Van woensdag tot en met vrijdag open tussen 11u30 en 22u. Zaterdag van 16u tot 22u en zondag van 11u30 tot 19u. Maandag en dinsdag gesloten.

Paleisstraat 7
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 435 44 35 hello@camion-antwerpen.be website

Camion Camion Camion Camion Camion Camion Camion Camion Camion Camion