Calypso

Knokke

What? Een plek om na een stevige strandwandeling (of shoptocht) op adem te komen met een al even stevige cocktail? In Knokke kan je nog tot eind augustus terecht in Calypso, een zomerse pop-up aan het Casino van de mondaine badstad. Op de menukaart staan premium drinks, bar bites en zomerse gerechtjes, denk aan gegrild buikspek, Nabashi garnalen, bouchot mosselen, carpaccio, verschillende dips van aubergines en avocado, … Dat alles geserveerd in een tropisch decor en bijpassende beats. Voor de fans is er een secret passage naar een heuse karaoke.  Zo vormt deze tijdelijke hang-out niet enkel de afsluiter van een dagje kust, maar evengoed het begin van nachtje uit.

Looks? De look and feel van Calypso neemt je op een tropische trip terug in de tijd. Groene kleuren en planten wisselen elkaar af in een setting met een interieur van rotan, kortom: de plek ademt jungle. Maar dan wel in een modern en stijlvol jasje, à la Knokke dus.

What else? Calypso is het concept van het team achter Kitsch Club en Summer Club by Kelly Palmer, geen onbekenden in ons Belgisch horeca- en clubland.

Info? Nog t.e.m. 31 augustus, elke dag geopend vanaf 18 u.

Calypso Calypso Calypso Calypso Calypso