Cafuné Espresso Bar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Cafuné Espresso Bar

Brugge

What? In tegenstelling tot wat je zou denken, ben je bij Cafuné Espresso Bar voor meer dan enkel slow coffee, espresso en latte machiatto aan het juiste adres. ’s Ochtends is het hier tijd voor verse ontbijtkoeken, ’s middags staan er bagels en quiche op het menu van deze zaak in de Brugse binnenstad. In de namiddag vullen de taart van de dag, hot coco, biologische thee infusies, klassieke Chinese thee en limonade van het huis de kaart aan. Wie minder tijd heeft, kan hier ook een take-away drink oppikken.

Looks? Hier worden de spierwitte muren afgewisseld met een ruw exemplaar uit rode en verweerde baksteen, wat zorgt voor een strak geheel dat wat Scandinavisch aandoet. De kleurrijke decoratie die her en der opduikt in de vorm van kussens, kaders, plantjes en kaarsen zorgen voor een speelse toets. De meubelmakers van OPSMUK – die trouwens voor de komst van Cafuné hier hun pop-up shop had – zorgden voor enkele blankhouten creaties als afwisseling voor de oude schoolstoelen.

What else? ‘Cafuné’ is een Portugees-Braziliaans woord dat geen letterlijke vertaling kent, maar dat zoveel wil zeggen als ‘Met je vingers door het haar van je geliefde strelen’.

Info? Van maandag tot vrijdag open van 8 u. 30 tot 17 u. 30. Tijdens het weekend op van 9 u. tot 18 u. Gesloten op dinsdag.

 

 

Foto’s: Lori Vandyck

Academiestraat 8
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

info@cafune.be website Facebook

Caffuné Cafuné Espresso Bar Cafuné Espresso Bar Cafuné Espresso Bar