Café Velvet - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Café Velvet

Brussel

What? Café Velvet is het resultaat van bezielster Ilse die gefascineerd raakte door koffie in Colombia. Ze startte een eerste zaak in het Colombiaanse Medellin, een tweede volgde in het hart van Europa: Brussel. Met het concept wil ze mensen samenbrengen in een omgeving waar koffie centraal staat. Het is de ideale plaats om te proeven van verschillende koffiebereidingen, steeds met koffiebonen uit Colombia. Naast koffie kun je bij Café Velvet ook terecht voor een gezonde lunch, al dan niet geïnspireerd op een exotische roots.

Look? Dicht tegen het Sint Catherine plein, huist Café Velvet in een lichtrijk, wit pand. De accentkleur in het café is dromerig blauw, wat perfect samengaat met de blankhouten tafels en rekjes. De hanglampen zorgen voor een warme gloed. Aan de toog springt de vrolijke tegel in het oog.

What else? Werken bij Café Velvet heeft zo zijn voordelen: de barista’s kunnen switchen tussen de twee vestigingen en zo ook het andere land ervaren. Een internationale toets aan het geheel dus.

Info? Maandag tot vrijdag geopend van 8 u. tot 19 u. Zaterdag open van 9 u. tot 20 u. en zondag van 11 u. tot 19 u. Dinsdag gesloten.

Brandhoutkaai 27
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 2 217 80 91 info@cafevelvet.co website Facebook

Café Velvet Café Velvet Café Velvet Café Velvet Café Velvet