Bruut - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bruut

Hasselt

What? Conceptbar Bruut combineert verschillende werelden op één plek. Zo kan je er van dinsdag tot zaterdag terecht voor food, wine & gifts, op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond ga je er aperitieven of zet je de avond in met classic cocktails. De lunch is standaard vegetarisch klaargemaakt, maar de carnivoren onder ons kunnen steeds een spiesje (of twee) vlees bijbestellen. In ‘The manliest corner’ vind je het perfecte cadeau voor de man(nen) van je leven: van baardproducten en wijn tot cocktailbenodigdheden of een goed boek.

Looks? Het lange, smalle pand waar Bruut in huist is retro én modern ingericht. De zwart-witte tegels nemen je even terug mee in de tijd, terwijl het strakke hout en de barkrukken het geheel hedendaags houden. De drankenkast is goed gevuld en die springt – samen met de shakers – in het oog!

What else? De ‘Bruten’ van dienst doen je een nieuw smaakpallet ontdekken: het zijn experimentele creaties van het huis. Proef zeker eens dé tiki-cocktail bij uitstek: de Exclusive Zombie Skull!

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. donderdag van 11 u. 30 tot 18 u. Op vrijdag en zaterdag van 11 u. 30 tot 1 u.

 

Dorpsstraat 26
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

0486 94 57 55 hallo@bruut.bar

Bruut Bruut Bruut Bruut Bruut