Brood en Bloemen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Brood en Bloemen

Lier

What? Brood en Bloemen is een adresjes in een oase van bloemen en planten. Vriendinnen Ine en Nathalie bedachten het concept: in hun zaak combineren ze alle kleine gelukjes van het leven. Denk aan een lekker ontbijt, goed ruikende bloemen, een kopje thee en leuke accessoires voor je huis. Je kunt er de hele dag door terecht voor een ontbijt en ’s middags schuif je aan tafel voor lunch. En dat steeds omringd door prachtige, verse bloemen.

Looks? Eenmaal binnen in Brood en Bloemen kijk je je ogen uit. Ondanks dat er zoveel spullen samen staan, vormt alles een overzichtelijk geheel. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout voor de wand en de tafeltjes, in combinatie met de overvloed aan planten en fleurige bloemen zorgt dit voor een natuurlijk effect. De toog, hangende gloeilampen en de ijzeren rekjes houden het geheel dan weer wat stoerder.

What else? Als je geen tijd hebt om ter plaatse te eten, kun je ook kiezen voor take away. Ontbijt op bed? Bestel een ontbijtmand! Inspiratie nodig voor een origineel cadeau of wil je jezelf eens verwennen? Bij Brood en Bloemen kun je een abonnement nemen waardoor je wekelijks een vers boeket bloemen ontvangt. What’s not to like? 

Info? Geopend van dinsdag tot zondag van 9 u. tot 18 u. Maandag gesloten.

Liersesteenweg 78 Emblem
2500 Lier

» Bekijk op kaart

+32 (0) 472 35 61 89 INFO@BROODENBLOEMEN.COM website Facebook

Brood en Bloemen Brood en Bloemen Brood en Bloemen Brood en Bloemen Brood en Bloemen Brood en Bloemen Brood en Bloemen