Brood-Boter - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Brood-Boter

Gent

What? Een ontbijt- en brunchrestaurant en koffiehuis onder één dak? Niet onmogelijk, bewijst Tom Verhulst. In Brood-Boter, gelegen aan het Getnse Dok Noord, bekoren het ontbijt, de lunch, koffie én taart de fan van het uitgebreide ontbijt. Zoals de naam doet vermoeden, speelt het brood een belangrijke rol op de menukaart: klassiekers met kaas, martino of rosbief, maar ook toast champignon of spiegelei. De iets grotere honger kan je stillen met een pasta. Voor de zoetebekken is er nog keuze uit taart, brownie, panna cotta, smoothies of milkshakes.

Looks? De look and feel van Brood-Boter is sober: het interieur is eenvoudig en licht, enkele opvallende accenten springen daardoor extra in het oog. De rood-witte tegels in de open keuken en geel maar warm neonlicht geven een vintage speelse toets aan het geheel, net als de fiets trouwens.

What else? Brood-Boter heeft ook een winkelstand waar je wereldwijnen, koffie, homemade confituur en ander lekkers kan kopen als cadeau (of voor jezelf). Grote haast? Dan kies je voor take away.

Info? Open van maandag tot en met vrijdag van 7 u. 30 tot 15 u. 30. Zaterdag en zondag gesloten.

Sassevaartstraat 7
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0477 32 15 14 website

Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter Brood-Boter