Brasserie Keizershof - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Brasserie Keizershof

Gent

What? Brasserie Keizershof opende z’n deuren in 1979 en werd meteen een succesvolle zaak dankzij de simpele, maar steengoede klassiekers van de heer en mevrouw Van Reeth. Anno 2015 vind je er nog steeds de beste Gentse stuverij met verse frietjes, natuurlijke wijnen en heel veel locals – de één al wat bekender dan de andere: het is de vaste stek van Herman Brusselmans. De zonen Van Reeth goten de zaak ondertussen in een hipper jasje, zonder veel poespas en vooral met aandacht voor de rijke geschiedenis van de plek.

Looks? Het Keizershof huist in een monumentaal herenhuis dat dateert uit de 17de eeuw. Het interieur is gelukkig iets jonger, maar enkele authentieke elementen vind je er nog steeds terug. De drie verdiepingen zijn gevuld met een mix van klassieke én modernere houten tafels, stoelen en zitbanken. Bloemen, cactussen en kaarsen maken de tafeltjes nog net iets intiemer.

What else? Tijdens de zomer kan je er terecht in een grote, rustige binnentuin. Op de bovenste verdieping is plaats voor groepen tot 30 personen en heb je zicht op de Vrijdagmarkt.

Info? Open van dinsdag tot en met zaterdag, van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. tot 22 u. Zondag en maandag gesloten.

Vrijdagmarkt 47
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 223 44 46 info@keizershof.net website Facebook

Brasserie Keizershof Brasserie Keizershof Brasserie Keizershof Brasserie Keizershof Brasserie Keizershof