Bowery - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bowery

Brussel

What? Dit restaurant bevindt zich in de premium concept store Smets, een luxueuze winkelketen. In Bowery proef je, in tegenstelling tot wat je zou verwachten van eten in een shopping center, gastronomisch hoogstaande gerechten. Maxime Maziers nam de leiding in de keuken en heeft een visionaire benadering en passie voor eten. De jonge chef biedt moderne, creatieve en seizoensgebonden gerechten aan. Begin 2015 werden zijn inspanningen beloond met de Gouden Delta en een vermelding in Gault&Millau.

Looks? Bowery zit op de bovenste verdieping van een indrukwekkende nieuwbouwpand. De plek is trendy en vooral kleurrijk. Kunst en design wisselen elkaar moeiteloos af. Eyecatchers zijn de kunstwerken, bvb. de betonmolentruck centraal in de zaal, van Wim Delvoye.

What else? Chef Maxime lanceerde zopas een nieuwe lunchkaart voor de S-bar, de lounge- en lunchbar op de begane grond van Smets. Bezoekers van de shop kunnen hier terecht voor een betaalbaar alternatief.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 12 u. tot 14 u 30 en op zaterdag tot 15 u. ’s Avonds van woensdag tot zaterdag van 19 u. tot 22 u. Zondag gesloten.

Chausée de Louvain 650
1030 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 (0)2 325 12 90 info@bowery.be website

Bowery Bowery Bowery Bowery