Boulebaar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Boulebaar

Hasselt

What? Bij Boulebaar kom je om te genieten van foodsharing, in een gezellige huiskamer met een laidback sfeer.
Grote honger? Ook voor een brunch of lunch kun je hier terecht. Pieterjan staat in de keuken, terwijl Joni je bedient. Samen trokken ze voor een jaar naar Sydney om inspiratie op te doen bij lokale koffiebars. En die ervaring gebruiken ze nu in hun eigen zaak.

Looks? De statige herenwoning met hoge plafonds en houten lambriseringen oogt licht en toch gezellig. De gouden randen geven het geheel een luxueuze toets. Okergele en groene tinten zorgen voor de accenten. Laat de zon zich zien? Ga dan voor een plekje op het terras inclusief strandstoelen. Houd je meer van een intieme setting? Ook aan de achterkant is een klein terras.

What else? Koffieliefhebbers opgelet! Bij Boulebaar kun je naast een espresso ook voor doorloopkoffie en slow coffee gaan. Niet voor niets heeft Pieterjan een baristaopleiding gevolgd.

Info? Open van woensdag tot en met zaterdag van 11u30 tot 22u. Zondag geopend van 10u tot 13u voor brunch (op reservatie). Daarna nog open tot 17u voor drankjes en desserts. Gesloten op maandag en dinsdag.

Leopoldplein 17
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011 78 33 42 website Facebook

Boulebaar Boulebaar Boulebaar Boulebaar Boulebaar