Bodo - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bodo

Gent

What? Bodo is een laagdrempelig, nuchter restaurant waar de Vlaamse keuken zich moeiteloos mengt met internationale invloeden. Van asperges tot chili (con carne), van Libanese balletjes tot wortelstoemp met worst: de keuken is eenvoudig, eerlijk én lekker. De dorstigen hebben bovendien een zeer ruime keuze in apero, speciale bieren, natuurlijke wijnen en digestieven.

Looks? Interieurarchitecte Lies Van Kerckhove nam Bodo onder handen. De bakstenen muren zijn in het wit gestoken, de houten vloer en de koperen blush van de verlichting geven er een extra warme toets aan en ook de cactussen aan de hoge ramen maken meteen het no-nonsense gehalte duidelijk van Bodo.

What else? Die locatie! Bodo is de kersverse buurvrouw van het bekende Gentse Gravensteen, een overgebleven middeleeuwse burcht met een vrijwel intact verdedigingssysteem. Een bijzonder bezienswaardigheid dus, gewoon van aan je Bodo-tafeltje te spotten.

Info? Open van maandagavond tot vrijdagavond van 12u00 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u30. Gesloten op zaterdag en zondag.

 

Foto’s: Jef Boes

Burgstraat 2
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 256 29 00 website Facebook

Bodo Bodo Bodo Bodo Bodo Bodo Bodo