Bocadero - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bocadero

Antwerpen

What? Bocadero is intussen een vaste waarde in Antwerpen. Op het grote stadsstrand – van maar liefst 3650 vierkante meter (!) – met beachbar kan je he-le-maal ontspannen. Langs de promenade aan de Waagnatie ontdek je ook een lounge, aperitiefbar, kidszone, crèmerie van Foubert, drie take-outs én vier originele pop-uprestaurants. Bij de take-outs kan je terecht voor fingerfood, pizza of warme en koude tapas. In de pop-uprestaurants geniet je dan weer van barbecue, Aziatische gerechten, Italiaanse hoogstandjes of Mediterrane sharing platters.

Looks? Bij Bocadero heb je heel wat verschillende hoekjes die je kan ontdekken. Loungen doe je in de rode ligzetels of op de comfy kussens op het strand, maar je kan bijvoorbeeld ook aperitieven aan de hoge witte tafeltjes in de overdekte lounge. Eén ding is zeker: je waant je er – mede dankzij de wulpse palmbomen –  in tropische oorden, weliswaar met uitzicht op de Schelde!

What else? Na een fris aperitief is het tijd om te dansen! Op Bocadero vinden er regelmatig festivals, marktjes en dansavonden plaats. Elke dinsdagavond zijn er gratis salsalessen en elke zondag wordt omgetoverd tot ‘Lazy Sunday’ met loungy muziek van FG Radio en antipasti van Martini. Gloednieuw dit jaar zijn de twee padelbanen – padel is een mix van tennis en squash – die je op voorhand kan reserveren. Terwijl jij je daar helemaal uitleeft, kunnen de allerkleinsten de kidszone met speeltuin ontdekken.

Info? Bocadero is open van 18 mei tot en met 2 september vanaf 12 uur. De toegang is gratis.

Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 226 10 75 info@bocadero.be website

Bocadero Bocadero Bocadero Bocadero Bocadero