Blueness

Cadzand-Bad

What? Horecaconcept nummer drie van Sergio Herman in Cadzand (het Nederlandse verlengstuk van het Zwin). Na sterrenrestaurant Pure C en brasserie AIRrepublic, kiest de sterrenchef nu voor een Japanse foodbar. Het resultaat vat hij zelf samen als: “Zeeuwse producten met diepe umamismaken en een fris accent.”

Looks? Blueness Bar is net als Pure C ondergebracht in het gerenoveerde Strandhotel en neemt er de rol van lounge bar op. Dat mag je letterlijk nemen, want de meeste couverts worden hier – zoals het een Japanse foodbar betaamt – geserveerd aan een lange bar. De basis van het interieur geeft een Japans gevoel: strak, naturel hout, een zekere soberheid en de juiste balans tussen licht en donker. Accentkleur is indigo blue. En dan is er nog die ooievaar die hier en daar opduikt: een knipoog uit het Zwin naar de Japanse kraanvogel.

What else? Zoals we van Sergio Herman kunnen verwachten, is het concept uitgewerkt tot in de kleinste details. Zo zijn de borden speciaal voor deze bar ontworpen dragen de chefs kledij van Sergio’s eigen kledinglijn.

Info? Open 7 op 7, reserveren kan op de site of telefonisch tussen 11u30 en 14u30.

Boulevard de Wielingen 49
4506 JK Cadzand-Bad

» Bekijk op kaart

+31 117 833 000 contact@bluenessbar.com website

Blueness Blueness Blueness Blueness Blueness