Bistrot L'îlot op het Antwerpse Eilandje - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bistrot L’îlot

Antwerpen

What? Sharing is caring! Met Bistrot L’îlot (letterlijk: ‘eilandje’) openen Sander en Valentine een bistro waar je aangemoedigd wordt je eten te delen met je tafelgenoten. Op de kaart staan apero’s en verschillende kleine gerechtjes, die je kan bestellen als voor- of hoofdgerecht. Je vindt deze nieuwe hotspot – zoals de naam doet vermoeden – op het Antwerpse Eilandje.

Looks?  Het interieur heeft iets weg van een Parijse bistro: charmant ingericht met ronde tafeltjes en houten stoelen. Dat is niet helemaal toevallig, want de oprichters droomden zelf van een plek met het karakter van de Lichtstad.

What else? Denk je hier een kleine invloed van Graanmarkt 13 te bespeuren? Dat kan zeker! Sander en Valentine deden er allebei hun eerste ervaring op (zij in de kleding- en interieurwinkel, hij als zaalmanager in het restaurant). Met Bistrot L’îlot maken ze nu als echte autodidacten en zonder horeca-opleiding hun droom waar.

Info? Open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. Gesloten op zondag en maandag.

Kribbestraat 15
2000 Antwerpen

+323 434 41 33 Bonjour@bistrotlilot.be website Facebook

Bistrot L’îlot Bistrot L’îlot Bistrot L’îlot Bistrot L’îlot Bistrot L’îlot Bistrot L’îlot