Bistro Gusta - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bistro Gusta

Waasmunster

What? Bistro Gusta is een sfeervolle Franse bistro met een kleine, voortdurend wisselende kaart. Je eet er volgens de seizoenen: stoemp met worst, vol-au-vent, huisgemaakte garnaalkroketten of wildstoverij zijn slechts enkele voorbeelden. De chef loopt ’s morgens over de markt en laat zich daar inspireren. Eigenaars Tom en Lien droomden al jaren van een eigen restaurant. Ze omschrijven hun bistro graag als een zaak waar je komt voor ‘bommakost’: ideaal op vrijdag na een drukke werkweek – al dan niet met de kinderen, oergezellig en complexloos. Blijven hangen is toegestaan!

Looks? Bistro Gusta huist in een oud pand dat glorieus in ere hersteld werd door Lien. Met haar label P-LO kon ze haar eigen werk (kussen- en interieurcollectie) makkelijk kwijt. Op de plek waar Tante Yvonne ooit de wachtende klanten van haar man-kolenboer iets te drinken gaf, blonk Lien de muntgroen-met-rode vloer op, gaf ze de muren een bijpassende tint en liet zich verder volledig leiden door de Franse bistrostijl.

What else? In de zomer kan je bij Bistro Gusta ook terecht voor een spelletje petanque. Binnenkort opent een annex van het restaurant eetboetiek Hooked. Dat is meteen ook het huislabel voor de eigen gerechten, tapenades, confituren en cookies die er naast een selectie olijfoliën, zout en mooi keukengerei te koop zullen zijn.

Info? Open op donderdag en vrijdag van 12 tot 23 u. Op zaterdag van 18 tot 21u30. Op zondag is er een Lazy Breakfast van 10u30 tot 13 u. en kan je voor de gewone menu aanschuiven tussen 12 en 21 u. Maandag, dinsdag en woensdag gesloten.

Nijverheidslaan 124
9250 Waasmunster

» Bekijk op kaart

052 57 72 97 info@bistrogusta.be website

Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta Bistro Gusta