BILLIEROSE - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

BILLIEROSE

Gent

What? Gent is een nieuwe conceptstore rijker: BILLIEROSE store + cafe. Je vindt er een mix van spullen en merken die binnen de less is more-filosofie passen, maar vergezeld door een drankje en hapje. Zaakvoerster Noor haalt de leukste kledij en accessoires voor dames en kinderen in huis, net als juwelen en interieuritems. Haar inspiratie haalt ze vaak in haar favoriete stad Amsterdam. Broer Wolf is dan weer gastheer van het BILLIEROSE-cafe. Je kan er terecht voor een stevige koffie, yoghurt met granola en een stuk taart, maar ook voor een gezellige apero met huisgemaakte dips.

Looks? De Gentse Brabantdam is al langer aan een opmars bezig met zaken als Madam Bakster, Cochon de LuxeO’YO en Lokaal, nu kreeg ook het voormalige Café Costume een nieuwe bewoner. De look and feel van BILLIEROSE schippert tussen minimalisme en hygge, juist: Scandinavische gezelligheid. Zowel strak design als zachte kussens, franjes en wandtapijtjes in lichte tinten vullen de ruimte. De grote ramen en gezellige buitenbanken maken het een plek om wat langer te vertoeven dan eigenlijk nodig.

What else? Leuk weetje: de naam BILLIEROSE is afkomstig van Noors gelijknamige dochtertje. De winkel zelf hield ook rekening met de allerkleinsten, er is een speelhoekje en mama’s kunnen ook even uitblazen. 

Info? Geopend op dinsdag en woensdag van 10 u. tot 17 u. 30, donderdag tot 19 u, vrijdag en zaterdag tot 18 u. Maandag en zondag gesloten.

Foto’s: The Fresh Light

Brabantdam 135
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0489 27 55 99 hello@billierose.be website

BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE BILLIEROSE