Bicho de las Dunas - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bicho de las Dunas

Gent

What? De spontane samenwerking tussen het Mexicaanse restaurant Bicho Malo in Gent en Syrco Bakker, de chef kok van tweesterrenrestaurant Pure C in Cadzand. Bakker is ook de bedenker van de kruidendrank Hierbas de Las Dunas die een hoofdrol zal spelen op de kaart van deze pop-up. Nog op die kaart: een upgrade van Mexicaans streetfood oftewel verrassende smaken met een hoog rock & roll gehalte.

Looks? Voor deze unieke pop-up werd een coole Mexican City garden ingericht aan de Jakobijnenstraat, waar voor de gelegenheid speciaal een waterlift werd geïnstalleerd. “In ons pand in de Serpentstraat kunnen we geen terras aanbieden, dus we zijn heel blij met deze Mexicaanse city garden. Ook de mogelijkheid om vanuit een bootje op het water te kunnen aanmeren bij ons op een zomerse dag, vinden we een extra troef, zegt William Verhaeghe van Bicho Malo.

What else? Wie na de drunken oyster – een oester die baadt in Mezcal in Hierbas de las Dunas – zin heeft om zich aan een dansje te wagen, kan dat doen op vrijdag en zaterdag. Dan worden er immers live DJ-sessies voorzien.

Info Bicho de las Dunas, Jakobijnenstraat 2 in Gent, woe tot vrij vanaf 16u, zat en zon vanaf 12u, ma en di gesloten

Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas Bicho de las Dunas