Bestial - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bestial

Barcelona

What? Gelegen aan de populaire jachthaven in Barcelona is dit een plek die nog niet in de val van populariteit viel. Een klasserestaurant aan het strand waar het zowel s’middags als s’avonds zalig vertoeven is. Zowel het terras als het restaurant zelf stralen design uit en de kaart is – hoe kan het ook anders – vooral op de zee geïnspireerd. Ga voor de paella, het typische Spaanse gerecht dat hier op bijzondere wijze wordt gepresenteerd!

Looks? Tussen de palmbomen lunchen met zicht op de Middellandse zee, maar dan wel in een jasje van design: hier wil je geweest zijn. Het geheel is opvallend modern ingericht met prachtig houtwerk aan muren en plafonds en Spaans design meubilair.

What else? Je kan het al raden: reserveren is hier noodzakelijk. Zodra de zon ondergaat en de nacht wordt ingezet, kan hier al eens stevig nagetafeld en vervolgens gefeest worden.

Info? Van maandag tot donderdag van 13 u. tot 16 u. en van 20 u. tot 23 u. 30. Vrijdag en zaterdag van 13 u. tot 17 u. en van 20 u. tot 24 u. Zondag van 13 u. tot 17 u.

Centro Comercial Marina Village, Carrer de Ramon Trias Fargas, 5
08008 Barcelona

» Bekijk op kaart

+34 932 240 407 reservas.bestial@grupotragaluz.com website

Bestial Bestial Bestial Bestial