Belthazar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Belthazar

Brugge

What? Ooit het voormalige restaurant Belle-Epoque, nu van tijdperk veranderd en getransformeerd in de hippe bistro Belthazar. Dezelfde uitbaters, maar met een ander concept. Op de kaart staan nu gerechten om te delen, want sharing blijft caring. Toch liever een complete maaltijd? No problem. De gerechten op de kaart zijn allemaal Belgisch getint, want Belgische producten staan centraal bij Belthazar.

Looks? Een schitterend glas-in-lood in het plafond springt meteen in het oog. De hoge tafel die eronder staat, is ideaal om met een grote groep vrienden samen te komen voor een echte ‘sharing is caring’-beleving. Het interieur heeft een hippe, frisse uitstraling met blauwe en groene accenten. Veel lichtinval, hoge plafonds en spiegels aan de muur zorgen voor een open gevoel.

What else? Om de Belgische eetcultuur te eren, werkt Belthazar samen met The Duke of Berkshire voor vlees, Tierenteyn-Verlent voor mosterd en wijnbar Blend voor – uiteraard – de wijn. Ook staan er twee Belgische gins op de kaart.

Info? Geopend van zaterdag tot en met woensdag van 11u30 tot 21u30. Gesloten op donderdag en vrijdag.

Zuidzandstraat 43
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

050 33 18 72 website

Belthazar Belthazar Belthazar Belthazar Belthazar Belthazar