Galerie BeauSite - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Galerie BeauSite

Oostende

What? Galerie BeauSite is een unieke plek in Oostende: je stapt er binnen in een nostalgische wereld van kunst, design en vintage. Mensen met een liefde voor (kook)kunst komen er samen op de koffie, voor een eenvoudige maar goede maaltijd of gewoon voor een babbel. De pure keuken komt door het panoramisch zicht op de kust nog sterker tot zijn recht. Naast een kunstgalerij en restaurant is Galerie BeauSite ook een vintage conceptstore. Kortom: een fijne combinatie van design, kunst en (eet)café.

Looks? Het beschermde art-decogebouw op de dijk kan je niet missen. Het unieke pand valt op door z’n simpliciteit: less is wel degelijke more. De grote ramen zorgen voor een open blik op de kustlijn, de bijhorende overvloed van lichtinval laat de ruimte helemaal tot zijn recht komen. Het interieur bestaat uit design- en vintagemeubels, de muren zijn gesierd door kunstwerken.

What else? Galerie BeauSite heeft een heuse verzameling boeken en gezelschapsspelletjes, hierdoor is het de perfect spot om nog eens een boek vanonder het stof te halen of een spelnamiddag in te lassen – met of zonder kinderen dabei. De ruimte (voor een deel) afhuren, kan ook!

Info? Open van dinsdag t.e.m. zondag van 10 u. tot 18 u.

Albert I-Promenade 39
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

059 278 519 info@galeriebeausite.com website Facebook

beausite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite Galerie BeauSite