Beaucoup Fish - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Beaucoup Fish

Brussel

What? Zoals de naam al doet vermoeden is Beaucoup Fish een visrestaurant (en -winkel). Hier kom je voor de full fish experience: een hapje van oesters, beignets van king crab of tartaar van makreel, gevolgd door een filet van wilde zeebaars of de klassieke tongschar? De desserts krijg je – gelukkig – wél zonder vissmaak voorgeschoteld. Gault&Millaut gaf het restaurant een fijne 13/20 en noemde de plek “de ontdekking van het jaar”.

Looks? In één van de meest interessante wijken van Brussel, zo eentje waar je – al dan niet gewild – ook de straathandel in fijne vleeswaren ontdekt, besloot Jordan Roberfroid zijn visrestaurant te openen. Aan de ingang vind je een open, marmeren koeltoog die de verse vangst van de dag tentoonstelt. Het interieur is minimalistisch en Scandinavisch getoetst. De hoge ramen en de vele lampen maken de plek licht en de houten tafels, stoelen en banken zijn precies goed voor een gezellig diner.

What else? Diezelfde vis, van hoge kwaliteit en geleverd door de beste visboeren, kan je ook gewoon mee naar huis nemen uit de Beaucoup Fish Shop.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 12 u. tot 14 u 30 en van 6 u. tot 21 u.

Van Gaverstraat 2
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02 218 64 20 info@beaucoupfish.be website Facebook

Beaucoup Fish Beaucoup Fish Beaucoup Fish Beaucoup Fish Beaucoup Fish Beaucoup Fish