Bea B&B - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bea B&B

Knokke-Heist

What? Welkom in de eclectische wereld van Bea! Gelegen in een groene buitenwijk van de badplaats Knokke, en binnen een korte loopafstand van de kust, vind je Bea B&B. In deze stijlvolle Bed & Breakfast in het hartje van Knokke Le Zoute krijg je een nacht aangeboden omgeven door designstukken uit Items, de interieurzaak van uitbaatster Bea Mombaers.  Ontbijt er aan de gastentafel of in de tuin waar je meteen ook kan plonzen in het zwembad.

Looks? Het rieten dak aan de buitenkant geeft je meteen een soort boerderijgevoel, maar dan in exclusieve villa-vorm. Het hotel is binnenin ook meteen de showroom van Bea’s favoriete interieur- en designstuks en voornamelijk de living is een ware schatkamer. Elke kamer is uniek en stijlvol ingericht.

What else? Bij Items vind je niet enkel vintage meubilair en accessoires, maar ook nieuw design en tips over onder meer interieur, shops en restaurants. Ondertussen verliefd geworden op een stoel in de B&B of wil je die tafel ook echt zélf in huis hebben? Vertel het zeker aan Bea, de kans is groot dat je jouw lievelingsstuk gewoon kan kopen!

Info? Bea B&B telt drie kamers. De ‘Master Bedroom’ is de grootste, tegen het king size bed staat een prachtig, natuurstenen bad. Er is ook nog een privé badkamer aan verbonden en de kamer heeft een groot, houten privé-terras. In de ‘Mezzanine Bedroom’ kan je met vier slapen, de ruimte is in twee verdeeld met een trap. In de ‘Terrace Bedroom’ kan je de ruiten wagenwijd openstellen en genieten van de zon op het terras. Boeken kan via de website of telefonisch.

Konijnendreef 6
8300 Knokke-Heist

» Bekijk op kaart

+32 (0)50 603 606 items@skynet.be website

Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B Bea B&B