Baracca - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Baracca

Leuven

What? Baracca wil een Italiaans buurtrestaurant zijn voor al wie een passie heeft voor lekker eten én goed gezelschap. Kortom: hier kom je de Italiaanse keuken proeven in een gemoedelijke sfeer. Van typisch Italiaanse tapas (om te delen) en pasta vongole’s tot een iets stevigere entrecôte of de échte artisanale pizza; er is voor ieder wat wils. Waan je gerust even in Zuiderse oorden, weliswaar in een modern jasje.

Looks? Verwacht je niet aan het klassieke Italiaanse interieur met rood-witte geblokte en vierkante tafellakens en dito servetten. Baracca doet het anders, met een vleugje rock ’n roll: een industrieel interieur met veel ruw hout en stoere elementen, een lange toog in marmerlook waaraan je ook kan eten (en vervolgens blijven plakken) en een open keuken waarin je de chefs aan het werk ziet. Het (verwarmde) terras is een mooie aanvulling in zomer én winter.

What else? De wijnkaart van Baracca is met zorg samengesteld: de keuze is gevarieerd en bij elk gerecht kan er wel een goedbepaald glas worden aangeraden.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. tot 22 u.

Tiensestraat 34
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

Facebook

Baracca Baracca Baracca Baracca