Bar Ran - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Ran

Brugge

What? Ran is het nieuwste wapenfeit van een telg uit de intussen legendarische cocktailfamilie Van Ongevalle, die onder andere ook The Pharmacy Knokke en The Pharmacy Antwerpen uitbaat. De nieuwe bar in Brugge is een project van Ran Van Ongevalle en zijn vrouw Janah Van Cleven. Na het succes van de pop-up bar Palo Cortado vorig jaar is het nu tijd voor het échte werk. Op de kaart uiteraard de cocktailklassiekers, maar ook een hele reeks zogenaamde ‘vintage cocktails & forgotten spirits’ die gemaakt worden met de beste flessen die de familie Van Ongevalle over de jaren heen verzamelde.

Looks? Ran deed enkele jaren geleden ervaring op bij de beste cocktailbar ter wereld: Artesian in Londen. Hij leerde er niet alleen de lekkerste cocktails maken, hij ondervond er ook hoe je een bar tegelijk luxueus en toegankelijk kan inrichten. Bar Ran bezit dan ook de allures van een internationale hotspot: vintage wandkasten vol flessen, fluwelen sofa’s en details in messing.

What else? Tijdens zijn wereldreis en periode bij Artesian kwam Ran Van Ongevalle uiteraard in contact met tal van andere interessante cocktailmixers. Die nodigt hij af en toe uit bij Ran voor een zogenaamde ‘guestshift’. Onder andere de hippe bar Le Syndicat uit Parijs kwam al een shift meedraaien bij Ran.

Meer info? Bar Ran, vrijdag tot maandag van 17 u tot middernacht, in juli en augustus ook open op donderdag, @bar.ran.brugge

Kuipersstraat 4
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

Facebook

Bar Ran Bar Ran Bar Ran Bar Ran Bar Ran Bar Ran Bar Ran