Bar Klak - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Klak

Mechelen

What? Midden in het centrum van Mechelen is Bar Klak vooral een plek waar het concept on-the-go centraal staat. De kleine bar beschikt slechts over enkele zitplaatsen en als rechtstaande consument kan je hier terecht voor ontbijt, lunch, ‘achternoen kaffe’, apéro en take-away koffie. Voor het ontbijt kan je je eigen havermout samenstellen, maar er zijn ook Corn Klakes en home made overnight oats om snel op krachten te komen. Het lunchaanbod als fuel for on to go verandert dan weer naargelang de week vordert: op woensdag zijn er salad jars, op donderdag havermoutquiches en op vrijdag en zaterdag verse Bar Klak panino’s.

Looks? Waar anders zou deze zaak gevestigd kunnen zijn dan in het voormalige geliefde Klakkenhuizeke. Het smalle pandje is amper 42 m² groot, maar werd omgebouwd tot een heldere zaak met een hedendaagse zwart-wit look en strakke inrichting. Wie hier toch even wil neerzitten doet dat in de zwarte, metalen stoeltjes of aan het raam op de bijzondere krukjes met een zadel als zitvlak en pedalen als voetsteun.

What else? In het historische monumentje dat tegen het Schepenhuis geplakt staat, huisde vroeger – hoe kan het ook anders – een bekende hoeden- en pettenwinkel.

Info?
 Van dinsdag t.e.m. vrijdag open van 7 u. tot 17 u. Op zaterdag open tot 18 u. Zondag en maandag gesloten.

Schoenmarkt 5/6
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

0493 44 82 63 hallo@barklak.be website Facebook

Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak Bar Klak