Bar Gloed

Antwerpen

What? Van 1 mei tot begin oktober 2016 staat de Antwerp Tower in hartje Antwerpen voor de grootste pop-up van Vlaanderen, één van die projecten binnenin de toren is Bar Gloed. De plek leent z’n naam aan de warme gloed die de roestkleurige ramen van de toren weerkaatsen in het zonlicht. Je kan er elke dag terecht voor een kop koffie, lunch, apero of lekker lokaalbier; maar ook voor een akoestisch optreden, ping-pong, of gewoon wat luieren op het grote zonneterras. De keuken van The Grateful Grill serveert een waaier aan (h)eerlijke gerechten met biologische streekproducten. Tijdens de weekends bieden we uitgebreide brunches aan.

Looks? De locatie van Bar Gloed is uniek: vanop het terras heb je een geweldig zicht op de Keyserlei, het Centraal Station en zelfs de Meir. Buiten voelt het aan alsof je in een park zit – inclusief pick-nick tafels, straatverlichting, waterpartijtje voor de kroost én groen – maar dan vanop de vierde verdieping van een gigantische toren. Bestellen doe je binnenin, waar een gezellig huiskamergevoel heerst. Een urban street jasje covert het geheel en maakt Bar Gloed zo tot de smeltkroes die ’t Stad echt is.

What else? De A-Tower zelf telt maar liefst 24 verdiepingen, Bar Gloed bevindt zich ‘slechts’ op de 4de maar biedt desalniettemin een prachtig uitzicht.

Info? In de week geopend vanaf 11 u, tijdens het weekend vanaf 9 u. tot in de late (of vroege) uurtjes…

 

Foto’s © Pascal Vandecasteele / Since1965

De Keyserlei 5
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

website

Bar Gloed Bar Gloed Bar Gloed Bar Gloed Bar Gloed Bar Gloed Bar Gloed