Bar Cour - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Cour

Antwerpen

What? Life is a garden, klinkt het bijna als vanzelfsprekend bij pop-up Bar Cour. Alleen is dat niet zo evident middenin een drukke stad. Maar op het binnenplein van jongerencentrum Kavka kan het wel: waar vorig jaar nog Bar Stulp garant stond voor zomers vertier, staat nu het evenwaardige concept Bar Cour. De initiatiefnemers, vriendinnen Bo en Pia, creëerden een groene oase, een plek om ’t Stad even te ontvluchten. Binnen handbereik: een frisse pint, dito cocktail, koffie en taart. De honger wordt gestild door een wisselend menu: van Thaise kipspiesjes of Mexicaanse barbecue tot de Palestijnse keuken van Saudade of paella.

Looks? De semi-verborgen binnenkoer werd omgetoverd tot een knusse urban jungle: allerhande bloemen en planten, een vloer van gras en een waaier aan tuinstoeltjes en – tafels maken van Bar Cour een zomerse chillplek. De ping-pongtafel werd op europaletten gebouwd, de zandbak bekoort de allerkleinsten en wie het écht heet heeft, vindt verfrissing in de kleine zwembadjes.

What else? De locatie leent zich perfect voor evenementen, optredens en (dag)feestjes. Elke week staat er iets anders op het programma, van yoga tot DIY-BBQ!

Info? Geopend van woensdag t.e.m. zondag van 12 u. tot 22 u.

 

Oudaan 14
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@barcour.be website

Bar Cour Bar Cour Bar Cour Bar Cour Bar Cour Bar Cour Bar Cour