Bar Botaniek - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Botaniek

Antwerpen

What? Bar Botaniek is het pop-up zomerconcept van De Serre. Het is een groene oase in centrum Antwerpen, in de schaduw van de Botanische Tuin. Je kan er brunchen, lunchen en aperitieven (of langer blijven plakken in het weekend). Daarnaast staan er ook nog heel wat events gepland, van concertjes tot yogasessies. Als het Belgische weer het buitenzitten plots moeilijker maakt, kan je ook binnen terecht: De Serre terecht zelf is een restaurant, eventruimte én een soort laboratorium om de allerlaatste horecatrends en -technologieën uit te testen.

Looks? Bar Botaniek is eigenlijk een verborgen parel: tussen de Lange Gasthuisstraat en de Leopoldstraat vind je het gezellige binnenplein. Buurvrouw van dienst is de Antwerpse Botanische Tuin (what’s in a name). Houten tafeltjes en stoelen en vooral de omgeving doen hier hun werk: rustig genieten in een groene oase, middenin een grootstad.

What else? Elke vrijdag en zaterdag is er ‘Cocktail Botaniek’: genieten van verfrissende cocktails terwijl Antwerpse artiesten er funk, jazz of soul komen spelen.

Info? Maandag tot donderdag geopend van 10 u. tot 18 u. Vrijdag van 10 u. tot 22 u. Zaterdag van 11 u. tot 22 u. Zondag van 11 u. tot 18 u.

Lange Gasthuisstraat 29-31
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

Bar Botaniek Bar Botaniek Bar Botaniek Bar Botaniek Bar Botaniek Bar Botaniek